/ Allmänt /

Linjer på linjer

Bara för att jag längtar så mycket tills sommaren och att få gå runt i den här tröjan lägger jag ut den. 
 
Igår var jag och kollade på gymnasielinjer. Och att fara på öppethus hjälpte mig faktiskt inte så mycket. Har fortfarande beslutsångest över vad jag ska välja! Men jag hade ändå en riktigt bra dag! Träffade massor med härliga människor och åt på subban så jag ska inte klaga. Vid tre ska jag iväg mot balder och träna. Har träning ända till sju idag så kommer inte hinna med så mycket annat.. Blir en riktig köttar träning idag.
 
/ Allmänt /

Fredag och Lisa


Så var det fredag och dags att uppdatera igen då! Haha nej men ursch så dålig jag är på det här med att blogga. Har inte ens tid! But at least i tried eller något. Kvällen spenderade jag hos min fina vän Lisa! Är alltid lika mätt och belåten efter våra filmkvällar haha. 
Imorgon ska jag iväg och kolla på lite gymnasium för att försöka komma fram till vad jag vill gå. Hoppas valet blir lite lättare! Men nu måste jag hoppa in i duschen och göra mig klar för sängen. See you later my friend!
/ Allmänt /

Fin besökI helgen var Linnea på besök hemma hos mig! Hade det astrevlig. Dock var jag ortoligt mätt i magen efter besöket eftersom nästan allt vi gjorde var att äta haha! Ikväll ska jag städa bort lite i mitt rum innan det blir för mycket saker överallt. Sist jag skulle städa var det way to much att städa så det tog ungefär en hel dag. Så det ska jag försöka undvika från och men nu heh.
 
Tycker det är så kul att det finns tappra läsare där ute som klickar sig in på min oupptaderade blogg. Ni äg