/ Allmänt /

Frågestund


Omg känndes som jag var back in the days när jag klippte ihop denna hahah, men ja jag tänkte köra på en sånhär frågestund bara för att jag aldrigt ägt en såkallade ask och fått lite frågor förra veckan.  Jag tycker det är superkul när ni frågar frågor, keep doing that! Men det blir lättare och svara om vi tar allt i samma! Så var så goda! 
/ Allmänt /

Espresso house med Nea

Hallå på er. Idag var det måndag och måndagar suger. Tur jag träffade Nea efter skolan. Vi tog oss till Espressohouse och köpte varsin varm dryck. Vi fick sällskap av Jonna och Julia ett tag också och efter det gjorde vi ett tappert försök till att få lite skoluppgifter klara.

Idag var mitt första möte med snön och jag har redan hunnit halka. Skulle springa till bussen och självklart ska jag slira iväg åt helt andra håll än vad jag ska till. Snön innebar också att jag sett ut som blöt råtta hela dagen. Känner redan hur mycket jag saknat snön och det är inte ens mycket nu..<3

 At the moment sitter jag på bussen påväg hem för att trycka lite middag. Är extremt trött och hungrig och känner hur jag har lite huvudvärk på G. Hoppas inte min migrän period är påväg tillbaka. Tur jag har sovmorgon imorgon så jag kan vila ut mig! 

 

 

/ Allmänt / Cheerleading /

Söndagsträning

 Ebba lyckas ännu en gång bjussa på en sjukt dålig kvalla på bilden. Varsågod :-)
Idag är jag grymt taggad på att fara iväg och träning. Har laddat upp med massor av smoothie! Så om ett tag ska jag hoppa in i bilen och rulla mot balder. Känns som att det kommer bli en bra träning idag.
Det är skönt att inte ha något i skolan att stressa över. Gjorde bort alla prov förra veckan. Så allt jag skulle göra klart i helgen var att välja vad jag skulle skriva om på svenskan vilket jag redan har gjort. Sååå ikväll står scerier och mango på schemat.